Placeholder Image
KJØP KURS

SITT, for søren!

Stoppsignalet er vår eneste brems under jakten og i hverdagen. Det er kanskje et av de viktigste signalene vi trener med hunden vår. Når du gir stoppsignalet skal hunden umiddelbart stoppe, sette seg og ta kontakt med deg som for å spørre: Hva vil du? - Utopi, sier du? Neida, det handler bare om god innlæring. Dette kurset tar deg med på en liten reise hvor vi begynner med de helt enkle øvelsene og jobber oss frem til sitt på kommando med ganske store provokasjoner.

 

PÅ DETTE KURSET FÅR DU:


En fiks ferdig progressjonsplan med videoøvelser og tekstforklaringer. 

 • Et lekent perspektiv på innlæring av stoppkommando
 • Over 30 leksjoner fordelt på seks hovedmoduler
 • Step by step videoer i hver modul
 • Ekstra inspirasjonsvideoer som kan ta deg videre
 • Vi jobber belønningsbasert og bruker blant annet godbiter og leker i treningen.

Du trenger ikke ha fuglehund, eller jakthund, for å delta på dette kurset. En god stoppkommando er viktig for alle hunder!

 

VI JOBBER MED:

 • STEGVIS OPPBYGNING AV SITTKOMMANDOEN
 • RASKE SITTER
 • BLI SITTENDE
 • HVORDAN LEGGE PÅ SIGNAL
 • AVSTANDSSITT
 • FLERE ØVELSER FOR VIDEREUTVIKLING
 • BONUSKAPITTEL OM VEIEN VIDERE
KJØP KURS

SOM SELVSTUDIE,

SITT, for søren! som selvstudie passer for deg som vil lære hunden å stoppe på kommando, men som trenger hjelp til en fremdriftsplan som virker. Gjennom lek og morsomme øvelser lærer vi hunden hva sitt er, før vi kobler på kommandoen og lærer hunden hva sitt betyr.

Selvstudie starter umiddelbart ved kjøp, og du får tilgang til en modul i uka.

ELLER MED OPPFØLGING

SITT, for søren! med oppfølging innebærer at du i tillegg til kurset får tilgang til en lukket gruppe på facebook hvor vi kan kommunisere om treningen. Du kan dele film som jeg kan gi tilbakemeldinger på og du kan stille spørsmål om treningen underveis. Gjennom lek og morsomme øvelser lærer vi hunden hva sitt er, før vi kobler på kommandoen og lærer hunden hva sitt betyr. Dette kurset har en bestemt oppstartsdato!

Neste kurs begynner 03.08.2020

KJØP KURS

VIL DU HA BESKJED NÅR NYE KURS BLIR SATT OPP?

Legg igjen epostadressen din her, så får du epost når jeg setter opp nye kurs!

Placeholder Image

"Kurset ditt har vært en stor øyeåpner for meg. Det blir så åpenbart at jeg tidligere har utelatt små trinn som er uendelig verdifulle i en større sammenheng, for hundens forståelse for oppgaven og for samarbeidet mellom hunden og meg - og som også vil ha betydning for innlæringen av andre dressuroppgaver enn sitt. Og det beste av alt: både hundene og jeg har det gøy og gleder oss til trening."

Sirikit Lockert, Trolla og Føyka
(april, 2020)
Placeholder Image

"Enkle moduler som bygger seg opp i forhold til vanskelighetsgraden. Enkelt og holde følge og forstå hva og hvordan en skal trene hunden. Helt enkelt PERFEKT. Kommer helt sikkert til å investere i flere av Idas kurs."

 
Brit med Skarvdalens Tarzan
(juni, 2020)
Placeholder Image

"Jeg opplevde dette kurset som ekstremt givende. Vi har hatt en progresjon som har vært fenomenal. Gjennom gode instruksjoner og eksempelvideoer har vi blitt godt rustet for å komme i mål, i tillegg til at Ida Sollie gir gode og grundige tilbakemeldinger på det vi gjør bra og det som bør bli bedre. Jeg har fått en helt ny kontakt og et helt nytt samarbeid med min hund etter dette kurset! Tusen takk for et godt kurs og god veiledning!"

 
Elise Skogseth og Skaiti
(april, 2020)

MELD DEG PÅ SITT, FOR SØREN! IDAG.

(Trykk på bildet)

HUNDEINSTRUKTØR IDA SOLLIE

 

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 10 år. Jeg har tre strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg har også deltatt på noen prøver og fått gode resultater på alle hundene. Men det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM, 2017.    

Jeg vil inspirere til god hundetrening ved å lage gode kursopplegg hvor du ikke bare lærer hvordan hundetrening fungerer, men får en ordentlig progresjonsplan med øvelser for å nå målet ditt. Onlinekurs vil åpenbart aldri erstatte den personlige hjelpen du får sammen med en instruktør, men det er en lettvint måte å dele inspirasjon med ivrige hundefolk. Erfaringsmessig er det nettopp denne inspirasjonen mange ønsker. 

På mine onlinekurs får du vite hvordan du skal gå frem, hva som er lurt å tenke på, hvilke fallgruver du skal forsøke å hoppe over og hvilke øvelser som gir progresjon.   Det som skal kjennetegne mine kurs er en rolig oppbygning mot målet og stort fokus på å trene inn egenskapene hunden trenger for å lykkes.

Den røde tråden i kursene er til enhver tid en god relasjon mellom hund og fører. Vi jobber hovedsakelig med positiv forsterkning. Min målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener, slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. Trening av hund skal nemlig være lystbetont både for hund, og for eier.

Placeholder Image
Powered by Kajabi