Placeholder Image
KJØP KURS

APPORTPRØVESKOLEN!

I dette kurset fortsetter vi apporttreningen og retter oss mot apportprøvenes tre grener. Du får en grundig innføring i søk, vann og sporapport. Dette kurset skal gi deg verktøyene du trenger for å få en god ettersøkshund på småvilt til jakta, og for å oppnå førstepremie på sommerens apportprøver.

 

PÅ DETTE KURSET FÅR DU:


Videoøvelser og enkle tekstforklaringer som tar for seg innlæring, videreutvikling og noe problemløsning for de tre apportgrenene. Du får også tilgang til en lukket gruppe på facebook hvor jeg vil hjelpe deg så godt jeg kan med det som er vanskelig og heie på deg når det går bra.

 

VI JOBBER MED:

  • Stegvis innlæring av sporapporten
  • Videreutvikling mot tungapport som rev og gås
  • Innlæring av søkapport
  • Hvordan skape høy motivasjon i søkapport
  • Innlæring av vannapport
  • Øvelser for ro i skudd og kast
  • Å vente med risting til etter avlevering
  • Flere øvelser for videreutvikling som gjør hunden din skikkelig god i de tre apportøvelsene

 

Du får tilgang til hele kurset med en gang og kan selv styre hva du ønsker å trene på, og når. 

Forkunnskaper: For å få ordentlig utbytte av dette kurset må hunden kunne grunnleggende enkel apport.

KJØP KURS

DU FÅR OPPFØLGING!

Apportprøveskolen med oppfølging innebærer at du i tillegg til kurset får tilgang til en lukket gruppe på facebook hvor vi kan kommunisere om treningen. Du kan dele film som jeg kan gi tilbakemeldinger på og du kan stille spørsmål om treningen underveis. Dette kurset starter løpende og umiddelbart ved påmelding.

VIL DU HA BESKJED NÅR NYE KURS BLIR SATT OPP?

Legg igjen epostadressen din her, så får du epost når jeg setter opp nye kurs!

MELD DEG PÅ APPORTPRØVESKOLEN NÅ

(Trykk på bildet)

HUNDEINSTRUKTØR IDA SOLLIE

 

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 10 år. Jeg har tre strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg har også deltatt på noen prøver og fått gode resultater på alle hundene. Men det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM, 2017.    

Jeg vil inspirere til god hundetrening ved å lage gode kursopplegg hvor du ikke bare lærer hvordan hundetrening fungerer, men får en ordentlig progresjonsplan med øvelser for å nå målet ditt. Onlinekurs vil åpenbart aldri erstatte den personlige hjelpen du får sammen med en instruktør, men det er en lettvint måte å dele inspirasjon med ivrige hundefolk. Erfaringsmessig er det nettopp denne inspirasjonen mange ønsker. 

På mine onlinekurs får du vite hvordan du skal gå frem, hva som er lurt å tenke på, hvilke fallgruver du skal forsøke å hoppe over og hvilke øvelser som gir progresjon.   Det som skal kjennetegne mine kurs er en rolig oppbygning mot målet og stort fokus på å trene inn egenskapene hunden trenger for å lykkes.

Den røde tråden i kursene er til enhver tid en god relasjon mellom hund og fører. Vi jobber hovedsakelig med positiv forsterkning. Min målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener, slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. Trening av hund skal nemlig være lystbetont både for hund, og for eier.

Placeholder Image