Placeholder Image
KJØP KURS

APPORTKURS FOR NYBEGYNNERE

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan finne igjen og hente felt og skadeskutt vilt. Derfor er apport et dressurmoment alle fuglehunder bør kunne. Gjennom "step by step" instruksjonsvideoer og morsomme øvelser viser og forklarer jeg deg hvordan du kan lære hunden din apport. 

 

VI JOBBER MED:

 • Å HOLDE UTEN Å SMAKE PÅ VILTET
 • FIFFIGE METODER FOR AVLEVERING
 • Å BÆRE OVER AVSTANDER
 • Å PLUKKE OPP APPORTOBJEKTER FRA BAKKEN
 • FLERE ØVELSER SOM UTFORDRER LYDIGHET
 • HVORDAN LEGGE PÅ KOMMANDO
 • HVORDAN BYGGE MOTIVASJON FOR SØKET
 • ET HELT KAPITTEL MED ØVELSER SOM BYGGER EN STØDIG APPORTØR
 • VIKTIGE TRENINGSPRINSIPPER
 • METODER FOR Å FÅ HUNDEN PÅ LAG
 • FORKLARING AV APPORTBEVISPRØVEN

Ønsker du beskjed når neste APPORTKURS MED OPPFØLGING starter?

Legg igjen ditt navn og epostadresse, så sier jeg ifra når neste kurs settes opp!

SOM SELVSTUDIE,

Jeg tilbyr apportkurset som selvstudie hele tiden. Selvstudie passer veldig godt for deg som kan litt hund, men ønsker en ferdig fremdriftsplan som fungerer! I apportkurset blir du instruert i en stegvis oppbygning av øvelsen og du får tilgang til veldig mange inspirerende og morsomme øvelser for å komme i mål. Selvstudie starter umiddelbart etter du har kjøpt det.  

ELLER MED OPPFØLGING

Apportkurs med oppfølging innebærer at du i tillegg til kurset får tilgang til en lukket gruppe på facebook hvor vi kan kommunisere om treningen. Du kan dele film som jeg kan gi tilbakemeldinger på og du kan stille spørsmål om treningen underveis.  I apportkurset blir du instruert i en stegvis oppbygning av øvelsen og du får tilgang til veldig mange inspirerende og morsomme øvelser for å komme i mål. Dette kurset har en bestemt oppstartsdato!

KJØP KURS

NESTE OPPFØLGINGSKURS STARTER 25 MAI 2020

00

Dager

00

Timer

00

Min

00

Sek

APPORTKURS PASSER ALLE SLAGS HUNDER

Du trenger ikke ha jakthund for å følge dette kurset. Igjennom seks moduler og over 30 leksjoner lærer vi hunden apportadferden stegvis. Vi trener inn hvert moment før vi setter sammen hele øvelsen. Vi trener belønningsbasert. 

MELD DEG PÅ APPORTKURS

(Trykk på bildet)

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Hundetrener Ida Sollie

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 10 år. Jeg har tre strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg har også deltatt på noen prøver og fått gode resultater på alle hundene. Men det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM for stående fuglehunder, 2017.

Jeg vil inspirere til god hundetrening ved å lage ordentlige kursopplegg hvor du ikke bare lærer hvordan hundetrening fungerer, men får en tydelig progressjonsplan med inspirerende øvelser for å nå målet ditt. Onlinekurs vil åpenbart aldri erstatte den personlige hjelpen du får sammen med en instruktør, men det er en lettvint måte å dele inspirasjon med ivrige hundefolk. Erfaringsmessig er det nettopp denne inspirasjonen mange ønsker. På mine onlinekurs får du vite hvordan du skal gå frem, hva som er lurt å tenke på, hvilke fallgruver du skal forsøke å hoppe over og hvilke øvelser som gir progresjon.

Det som skal kjennetegne mine kurs er en rolig oppbygning mot målet og stort fokus på å trene inn egenskapene hunden trenger for å lykkes.

Placeholder Image
Powered by Kajabi